Permohonan Biasiswa Singapura ASEAN 2022 Online (Semakan Keputusan)

Permohonan Biasiswa Singapura ASEAN 2022 Online (Semakan Keputusan)|BILAKAH tarikh permohonan Biasiswa Singapura ASEAN tahun 2022 bakal dibuka? Berita baik buat para pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang berminat dan berkelayakan membuat permohonan Biasiswa Singapura ASEAN ambilan tahun 2022 sebagai pinjaman pelajaran atau biasiswa. Untuk makluman anda, permohonan Biasiswa Singapura ASEAN 2022 boleh dibuat secara online menerusi laman sesawang https://isams.sg.

Permohonan Biasiswa Singapura ASEAN 2020 Online

Sedia maklum, Biasiswa ASEAN untuk warganegara Malaysia boleh dipohon untuk pengajian di peringkat Secondary 1, Secondary 3, atau Pre-University 1 di Sekolah Menengah atau Kolej Menengah Singapura yang terpilih, yang membawa kepada penganugerahan Sijil Tinggi Pendidikan Singapura-Cambridge Advanced Level (GCE A-Level). Biasiswa ini diperbaharui setiap tahun, tertakluk kepada prestasi sarjana yang memuaskan.

Permohonan Biasiswa Singapura ASEAN 2022 Online

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan aplikasi permohonan Biasiswa Singapura ASEAN beserta syarat kelayakan permohonan dan semakan keputusan:

Cara Permohonan Biasiswa Singapura ASEAN 2022 Online

1. Pemohon perlu layari secara atas talian (online) melalui pautan seperti berikut:
KLIK 👉 https://isams.sg/azs/index.do

2. Isikan maklumat borang permohonan dengan betul dan lengkap.

Syarat Kelayakan Biasiswa Singapura ASEAN 2022

Antara syarat kelayakan permohonan Biasiswa Singapura ASEAN adalah seperti berikut:

*Akan dikemaskini

Maklumat Lanjut 

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, sila layari di laman sesawang https://isams.sg.

Selamat membuat permohonan Biasiswa Singapura ASEAN tahun 2022 secara online! Semoga anda berjaya mendapat tawaran Biasiswa Singapura ASEAN!

No comments

Powered by Blogger.