Permohonan Program JUMPER PUNB 2024 Online (Borang)

Permohonan Program JUMPER PUNB 2024 Online (Borang)|BILAKAH tarikh permohonan Program JUMPER PUNB tahun 2024 bakal dibuka? Perhatian buat para graduan muda Bumiputera yang berminat memulakan perniagaan tapi mempunyai masalah kekurangan modal. Untuk makluman anda, permohonan JUMPER PUNB 2024 boleh dibuat secara online melalui Portal Rasmi PUNB. Berikut dikongsikan Permohonan JUMPER PUNB 2024 Online buat rujukan anda.

Permohonan Program JUMPER PUNB 2020 Online (Borang)

Sedia maklum, Program JUMPER 'Start Up' PUNB ini diwujudkan bertujuan mensasarkan graduan muda Bumiputera yang memilih untuk menjadikan keusahawanan sebagai kerjaya pilihan. Inisiatif ini diwujudkan bagi melahirkan bakal usahawan muda yang dinamik dan berdaya tahan dalam bidang peruncitan dan pengedaran.

Permohonan Program JUMPER PUNB 2024 Online (Borang)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan permohonan Program JUMPER PUNB beserta syarat kelayakan permohonan dan cara hubungi:

Cara Permohonan JUMPER PUNB 2024 Online

1. Anda perlu layari Portal Rasmi PUNB secara online melalui pautan seperti berikut:
KLIK 👉 https://www.punbbiz.com.my/jumper

2. Muat turub borang pendaftaran di ruangan "Jumper Start-Up".

3. Hantarkan borang dan dokumen yang diperlukan ke alamat seperti tertera dibawah borang permohonan.

Syarat Kelayakan JUMPER PUNB 2024

Antara syarat kelayakan Program JUMPER PUNB adalah seperti berikut:

1. Berminat untuk menjadi usahawan dan sedang mencari platform latihan serta bimbingan dalam bidang perniagaan ke arah global.

2. Bumiputera tidak melebihi 30 tahun semasa permohonan.

3. Pemegang Ijazah, Diploma atau Sijil Kemahiran (Tahap 1 dan 2 ke atas) dari Institusi yang diiktiraf Kerajaan.

4. Mempunyai sekurang-kurangnya 6 bulan pengalaman kerja (termasuk latihan industri semasa tempoh pengajian) dalam pelbagai industri.

5. Sanggup menjalani latihan sepenuh masa
Mentor.

Maklumat Lanjut

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut berkaitan JUMPER PUNB, sila hubungi di No. Talian Bebas Tol 1300-13-7862 atau No. Tel: 03-2785 1417 / 1413 / 1908 / 1477 atau emelkan ke alamat jumper@punb.com.my

Selamat membuat Permohonan Program  JUMPER PUNB tahun 2024 secara online! Semoga anda berjaya mendapat tawaran JUMPER PUNB!

No comments

Powered by Blogger.