Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2021 Online (Rayuan)

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2021 Online (Rayuan)|ADAKAH anda membuat permohonan Kolej Komuniti tahun 2021? Perhatian buat anda yang telah membuat permohonan kemasukan ke Kolej Komuniti ambilan 2021. Untuk makluman anda, semakan keputusan Kolej Komuniti 2021 boleh dibuat secara online pada bulan Disember 2020 menerusi Portal Rasmi Jabatan Pendidikan Kolej Komuniti.

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2018 Online

Selain keputusan Kolej Komuniti, pemohon juga boleh membuat semakan keputusan bagi kemasukan Universiti Awam/ Politeknik Premier. Buat pemohon yang gagal dalam permohonan kemasukan ke Kolej Komuniti, anda boleh membuat permohonan rayuan secara online pada tarikh yang diumumkan kelak.

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2021 Online (Rayuan)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan cara semakan keputusan Kolej Komuniti termasuk semakan rayuan:

Cara Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2021 Online

1. Layari Laman Web Rasmi UPU secara atas talian (online) menerusi pautan seperti berikut:
KLIK 👉 http://upu.moe.gov.my

Permohonan Rayuan Kolej Komuniti 2021

Bagi anda yang gagal dalam permohonan Kolej Komuniti, anda boleh membuat permohonan rayuan menerusi Portal Rasmi Kolej Komuniti atau Laman Web UPU:

◾Aplikasi Rayuan:
👉 *Akan dikemaskini kelak

Semakan Keputusan Rayuan Kolej Komuniti 2021

*Akan dikemaskini

Cara Hubungi

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, sila hubungi kami @ Politeknik dan Kolej Komuniti HQ di talian 03 - 8891 9000.

Selamat membuat Semakan Keputusan Kolej Komuniti tahun 2021 secara online! Semoga anda berjaya mendapat tawaran ke Kolej Komuniti!

No comments

Powered by Blogger.