Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2022 Online (Rayuan)

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2022 Online (Rayuan)|ADAKAH anda membuat permohonan Kolej Komuniti tahun 2022? Perhatian buat anda yang telah membuat permohonan kemasukan ke Kolej Komuniti ambilan 2022. Untuk makluman anda, semakan keputusan Kolej Komuniti 2022 boleh dibuat secara online pada bulan Disember 2021 menerusi Portal Rasmi Jabatan Pendidikan Kolej Komuniti.

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2018 Online

Selain keputusan Kolej Komuniti, pemohon juga boleh membuat semakan keputusan bagi kemasukan Universiti Awam/ Politeknik Premier. Buat pemohon yang gagal dalam permohonan kemasukan ke Kolej Komuniti, anda boleh membuat permohonan rayuan secara online pada tarikh yang diumumkan kelak.

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2022 Online (Rayuan)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan cara semakan keputusan Kolej Komuniti termasuk semakan rayuan:

Cara Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2022 Online

1. Layari Laman Web Rasmi UPU secara atas talian (online) menerusi pautan seperti berikut:
KLIK 👉 http://upu.moe.gov.my

2. Masukkan No Kad Pengenalan di ruangan yang disediakan.

Permohonan Rayuan Kolej Komuniti 2022

Bagi anda yang gagal dalam permohonan Kolej Komuniti, anda boleh membuat permohonan rayuan menerusi Portal Rasmi Kolej Komuniti atau Laman Web UPU:

◾Aplikasi Rayuan: *Akan dikemaskini

Semakan Keputusan Rayuan Kolej Komuniti 2022

*Akan dikemaskini

Cara Hubungi

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, sila hubungi kami @ Politeknik dan Kolej Komuniti HQ di talian 03 - 8891 9000.

Selamat membuat Semakan Keputusan Kolej Komuniti tahun 2022 secara online! Semoga anda berjaya mendapat tawaran ke Kolej Komuniti!

No comments

Powered by Blogger.