Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2024 Online (Rayuan)

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2024 Online (Rayuan)|ADAKAH anda membuat permohonan Kolej Komuniti tahun 2024? Perhatian buat anda yang telah membuat permohonan kemasukan ke Kolej Komuniti ambilan tahun 2024. Untuk makluman anda, semakan keputusan Kolej Komuniti 2024 boleh dibuat secara online pada bulan November 2023 menerusi Portal Rasmi Jabatan Pendidikan Kolej Komuniti. Berikut dikongsikan Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2024 Online buat rujukan anda.

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2018 Online

Selain keputusan Kolej Komuniti, pemohon juga boleh membuat semakan keputusan bagi kemasukan Universiti Awam/ Politeknik Premier. Buat pemohon yang gagal dalam permohonan kemasukan ke Kolej Komuniti, anda boleh membuat permohonan rayuan secara online pada tarikh yang diumumkan kelak.

Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2024 Online (Rayuan)

Berikut dikongsikan maklumat berkaitan cara semakan keputusan Kolej Komuniti termasuk semakan rayuan:

Cara Semakan Keputusan Kolej Komuniti 2024 Online

1. Layari Laman Web Rasmi UPU secara atas talian (online) menerusi pautan seperti berikut:
KLIK 👉 http://upu.moe.gov.my

2. Masukkan No Kad Pengenalan di ruangan yang disediakan.

Permohonan Rayuan Kolej Komuniti 2024

Bagi anda yang gagal dalam permohonan Kolej Komuniti, anda boleh membuat permohonan rayuan menerusi Portal Rasmi Kolej Komuniti atau Laman Web UPU:

◾Aplikasi Rayuan: *Akan dikemaskini

Semakan Keputusan Rayuan Kolej Komuniti 2024

*Akan dikemaskini

Cara Hubungi

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut berkaitan Kolej Komuniti, sila hubungi kami @ Politeknik dan Kolej Komuniti HQ di talian 03 - 8891 9000.

Selamat membuat Semakan Keputusan Kolej Komuniti tahun 2024 secara online! Semoga anda berjaya mendapat tawaran ke Kolej Komuniti!

No comments

Powered by Blogger.